Annons
Annons


Ball drop earrings


Det här blogginlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av Lydia. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Shein| Asos| Mango| Shein

Jag gillar stora statement örhängen, men tror på sistone att örhängen med bollar har lockat mig mer. De kommer i så många olika stilar och gillar enkelheten och designen. De bästa är ju faktiskt att de passar så himla bra till många outfits. De är alltid förstahandsvalet när jag inte vet vilka örhängen jag ska ha om jag ska iväg på något.

Annons

English: I love big statement earrings, but I think that I probably love ball earrings more. I really like the different design that they come in and the simplicity of them. They really do look good to most outfits. I always throw them on whenever I don’t know which earrings to wear and they always work.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar