Annons
Annons


My daily make-up products


%image_alt%

Dom här produkterna använder jag i stort sett varje dag när jag ska sminka mig. Tyvärr så blir jag inte så kreativ när jag ska på middag eller ta ett glas med vänner. I så fall kanske det blir lite färg på läpparna, men i övrigt så ser jag likadan ut. Jag känner att jag har hittat en bas som funkar i alla tillfällen och som jag trivs väldigt bra med.

Annons

Foundation: För mig var det väldigt svårt att hitta en bra foundation eller puder som passade bra med min hudton och det resultatet jag ville ha. Jag sökte efter en foundation/puder som inte var heltäckande och som smälte in bra med min hudfärg. Men nu har jag äntligen, efter många års sökande, hittat den perfekta foundationet – MACs Face and body foundation. Det här foundationet är väldigt tunt och inte alls så täckande – precis så som jag vill ha det. Över foundationet brukar jag pudra på med lite Pre+Prime från MAC. Det är ett vitt puder som man använder för att göra foundationet lite mattare. Den går även bra att använda på läppstift som man vill göra lite mattare.

Highlight: En annan produkt som var väldigt svårt för mig och hitta, var en bra highlighter som jag kunde ha på kinderna och under ögonen. Jag är ganska petig när det kommer till highlights och vill inte att den ska ha en massa stora glitterkorn. Jag har provat en massa olika highlights och lyckades hitta en som var helt okej från MAC. Av ren slump  provade jag en dag Wet n Wild Mega Bronzer (light sun). Vilken tur att jag gjorde det! Den gav inte bara resultatet jag ville ha, men den passade även väldigt bra ihop med min hudfärg. Tyvärr så säljer dom den inte längre i butikerna, men jag har lyckats hitta den på Ebay för er som är intresserade av att prova den –  Wet n Wild Mage Bronzer.

Rouge: Jag brukar köpa lite olika rouge varje gång min tar slut, men det blir oftast en rouge som är mer röd-brun än rosa. Jag tycker att MACs rouger funkar väldigt bra på mig och har några styckna hemma som jag gillar. Men på sistone har jag använt mig främst av Format.

Eyeliner och Mascara: En sak jag har lärt mig med smink- och skönhetsprodukter är att dyrast är inte alltid bäst. Kan tycka att så är fallet i alla fall med mascara. Har provat lite olika märken och blir oftast väldigt nöjd med resultatet jag får av Maybellines mascaror. Så just nu är favoriten Colossal Go Extreme Leather Black från Maybelline.
De senaste 7-8 åren har jag haft samma eyeliner och det är Isadora colorful eyeliner. Tycker att det är en bra och enkel eyeliner och jobba med.

Vilka är era favorit sminkprodukter?

English: These are the products I use in a daily basis. Im not so creative when it comes to make-up and I look pretty much the same no matter where im going. I think I have found a good base that I love and feel very comfortable with.

Foundation: It was really hard for me to find a good foundation that suits my skintone and that would give me the result that I wanted. I wanted a foundation that was not fully coverage and that blended in well with my skincolor. After many years of searching I came across MACs Face and body foundation. The foundation is very thin and doesn’t give a lot of coverage – exactly like I wanted it. To make the foundation matte I use Prep+prime by MAC. This product is also excellent to used if you want to mattify your lipstick too.

Highlighter: Another product that was difficult for me to find was a good highlighter. I’m as picky with my highlighter as I am with my foundation. I found one that I kind of liked from Mac, but one day I randomly came across Wet n wild Mega Bronzer. Thank God for that! It didn’t just give me the result that I wanted, but it also blended in very well with my skincolor. Unfortunately it’s discontinued, but I found it on Ebay for those that are interested on trying it – Wet n wild Mega Bronzer.

Blush: I try to get different blushes everytime mine runs out. But it’s often more a reddish-brown tone rather than a pink colored blush. I have a couple MAC blushes at home, but lately I have been using their Format blush that I really love and works very well on me.

Eyeliner and Mascara: One thing I have learned with beauty products is that the price doesn’t always determines if a product is good or not. So just buy whatever suits your needs and gives you the results you want. I feel like that’s the case when it comes to mascaras. Right now my favorite is Maybelline –  Colossal Go Extreme Leather Black.
I have been using the same eyeliner for the past 7-8 years and that’s Isadora colorful eyeliner.  I like it because it’s super easy to use and dries well.

What’s your favorite make-up products?

 

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar