Annons
Annons


My savior when it rains


För ett tag sen var jag hos My sisters hair och blev rekommenderad Redkens frizz dismiss rebel tame controll och nu kan jag med handen på hjärtat säga att den har räddad mitt hår många gånger från att frizza upp. Är super nöjd med hur den får min frisyr att hålla både när det regnar och när fuktigheten i luften är hög. Tycker att den är ett måste att prova om man har afro- eller lockigthår som har lätt för att frizza och tappa kontrollen. Den får lätt fem stjärnor av mig!

Annons

English: A while ago I was at My sisters hair and was recommended Redkens frizz dismiss tame control and now I can honestly say that it has saved my hair from frizzing up so many times. I’m super happy with how it controls and keeps my hairstyle on check when it’s raining or when the humidity is high. I think it’s a most to try for people with afro or curly hair that easily frizziz up. I give it easily 5 out of 5 stars!

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar