Annons
Annons


New heat protector.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Before
After

English: I decided to try out a new heat protector from Loreal (reklamlänk via Apprl) . Usually I use products from Redken and Pureology, but one day i ran out of my heat protector from Redken so I took the opportunity to try this one and see how it worked with me 4b hair type. Ìve tried it for the very first time this week and so far it’s good. But Ìll give it a few more weeks before giving it a full review.

Annons

Swedish: Jag älskar att testa nya hårprodukter och se hur de fungerar med min hårtyp. Vanligtvis brukar jag använda produkter från Redken eller Pureology som både jag och mitt hår älskar. Men när jag fick slut på mitt värmeskydd och akut behövde ett nytt så tog jag chansen att testa ett värmeskydd från Loreal (reklamlänk via Apprl) . Har testat det en gång nu och tyckte den var helt okej. Men tror jag ska ge den några veckor innan jag kan fastställa helt vad jag tycker om den.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar