Annons
Annons


Showroom visit: Lindex


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.
Jeans (reklamlänk via Apprl) , Lindex | Blouse (reklamlänk via Apprl) , Lindex

A couple of weeks ago I visit Lindex showroom to see more of their new items for spring and summer. I tried some of the items on and this outfit was definitely a huge favorite. I love the oversized blouse and the fact that you can pull the sleeves down so you get the ”over the shoulder” look. When I first saw the jeans I highly doubted that they were going to fit me. Since light color jeans, for some reason, never fits me right. But these were so comfortable and so flattering on me and I also loved the off white color on them.

Annons

Swedish: För några veckor sedan var jag på besök i Lindex showroom för att kika lite på deras nyheter inför sommaren och fick testa lite av nyheterna. Den här outfiten var en klar favorit! När jag fick syn på jeansen så trodde jag aldrig de skulle passa mig och att de förmodlingen skulle vara för små. Som de flesta ljusa jeansen brukar vara. Men tvärtom, dom satt perfekt! De var lagom stretchiga så de var bekväma och jag älskar färgen (off white/benvit). Vi passade på att ta några bilder så jag kunde dela med mig av de, eftersom jag vet hur svårt det kan vara att hitta ett par snygga ljusa jeansen som man vill ha till sommaren.

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar