Annons
Annons


Bigger feets for Christmas present, please.


 


Sneakers, Zara

När man hittar dom där perfekta coola röda sneakersen, som dessutom endast kostar 199:-, och sen inser att man inte bara har fel strl men även är på fel avdelning i butiken. Missuppfatta mig inte, jag har ABSOLUT inga problem med att ha på mig killkläder (fråga min bror), men skor funkar aldrig eftersom jag har strl 36 och väldigt små fötter. Spelar ingen roll hur mycket jag ”tvingar” mina små 36or i en herr strl 39, det kommer bara se jävligt fel ut. Det här måste nog vara den enda gången jag önska jag hade breda och stora fötter. kanske något att önska sig till julklapp? Hmm…

Annons

English: When you find those perfect cool red sneakers, which only cost approximately $25, and then realize that you do not only have the wrong size but are also in the wrong department at the store. Do not misunderstand me, I have ABSOLUTELY no problem wearing mens clothes (ask my brother), but shoes would never work because I have very small feets. No matter how much I ”force” my little EU36s in a man’s EU39, it will only look very weird. This probably is the only time I wish I had wider and bigger feets. Maybe something to wish for to Christmas? Hmm …

Kommentera | Translate


AnnonsLaddar